Kleine camping Friesland

Rust en ontspanning, pal aan Lemmer Beach en de jachthaven, ruim kamperen, Vakantiepark Lemmer biedt het allemaal! Onze kleine camping in Friesland ligt een prachtige plek in Lemmer: tussen een jachthavene en het welbekende Lemmer Beach. 

Ontdek onze kleine camping in Friesland

Vakantiepark Lemmer: De perfecte kleine camping

Zoek je naar een rustige camping in Friesland? Dan denk je aan een kleine camping. Deze campings zorgen namelijk voor extra rust en ontspanning. Dankzij een perfecte ligging, rustige sfeer en enkele voorzieningen, is Vakantiepark Lemmer de beste kleine camping in Friesland.

Wij bieden jou de perfecte vakantie-ervaring. Onze kleine camping is een oase van rust met alleen kampeer- en camperplaatsen, een schoon sanitairgebouw en een gezellige horecagelegenheid.

Heerlijke rust

Op Vakantiepark Lemmer draait alles om de rustieke sfeer. Onze kleinschalige opzet zorgt ervoor dat je kunt genieten van een ontspannen omgeving.

Of je nu wilt kamperen met je tent, caravan of camper, onze ruime en goed onderhouden plaatsen bieden je alle ruimte die je nodig hebt om te ontspannen en tot rust te komen.

Kampeerplaatsen

Camperplaatsen

Voordelen Kleine camping Friesland

Er zijn tal van voordelen verbonden aan een verblijf op een kleine camping in Friesland.

Ruime kampeerplaatsen: Onze kleine camping heeft ruime kampeerplaatsen. Dit betekent dat je meer privacy hebt en voldoende ruimte hebt om je tent, caravan of camper op te zetten.

Schoon en verzorgd: Wij bestede veel zorg aan het onderhoud en de hygiëne van onze faciliteiten. Je kunt dus rekenen op schone sanitaire voorzieningen en goed onderhouden terreinen.

Rustige nachten: Het is rustig op de camping, dag en nacht. Je kan dus 's nachts genieten van een goede nachtrust zonder gestoord te worden door luide feesten of activiteiten.

Vakantie Friesland boeken