Kleine camping aan het water

Vakantiepark Lemmer is een kleine, rustige camping in Friesland. De camping ligt direct aan het IJsselmeer en is daarom de ideale vakantiebestemming.

Ontdek onze kleine camping aan het water

Heerlijke vakantie aan het water

Vakantiepark Lemmer heeft een bijzondere locatie: onze kleine camping bevindt zich tussen de haven en het strand van Lemmer Beach. 

Score 5/5:
'Prachtige locatie dicht bij het strand! Het dorp is op loopafstand. Het restaurant was goed. Vriendelijk ontvangst door de nieuwe eigenaren en ga zeker terugkomen!' - Maarten Jansen (Google review)

In alle rust genieten op een kampeerplaats

Door de directe ligging aan het water, kijk je vanaf je staanplaats uit over het IJsselmeer. De kleinschalige opzet van de camping zorgt voor een relaxte sfeer. De ruime en goed onderhouden plaatsen bieden alle ruimte die je nodig hebt om helemaal tot rust te komen. Op Vakantiepark Lemmer kun je kamperen met je tent, caravan of camper. Alle voorzieningen die je nodig hebt voor je vakantie zijn aanwezig:

  • Toiletten en wastafels
  • Douches
  • Babyverzorgingsruimte
  • Wasserette
  • Afwasplaatsen
  • Chemische stortplaats

De kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van een watertappunt, 16 ampère stroom en WiFi.

Boek jouw vakantie naar het IJsselmeer

Kamperen Lemmer camper

Ontdek de omgeving van Vakantiepark Lemmer 

De omgeving van onze kleine camping aan het water heeft ontzettend veel te bieden. De beste tips in de omgeving hebben we alvast voor je verzameld.

Het IJsselmeer: de perfecte plek voor watersportliefhebbers

Onze kleine camping ligt direct aan Ijsselmeer en is daarom de ideale plek voor watersportliefhebbers. Er zijn tal van jachthavens en watersportcentra langs de kust van het meer. Aan het IJsselmeer kun je zeilen, windsurfen, kitesurfen en nog veel meer.

Lemmer Beach IJsselmeer

Suppen op het IJsselmeer

Wil je op een iets rustigere manier het meer ontdekken? Ga dan SUPPEN! Stap in de mooie vestingstad Sloten op je paddleboard. Vanaf hier SUP je door een klassiek Fries landschap van polders, water, grasland en rietvelden. Je zult versteld staan van de schoonheid en sereniteit van de natuur terwijl je op je SUP-board staat.

Jachthaven Lemmer

Jachthaven Lemmer heeft 350 mooie ligplaatsen voor boten van 7 tot 18 meter. Passanten zijn hier ook welkom, er is voldoende plek! Het is ook mogelijk om hier een sloep te huren.

Lemmer Beach

Lemmer Beach, ook wel bekend als het Lemmerstrand, ligt aan het IJsselmeer. Je vindt hier een heerlijk zandstrand van 3,5 hectare groot met speeltoestellen, toiletten en een gezellige strandbar. De perfecte plek om lekker tot rust te komen én te zwemmen!

Dicht bij het centrum van Lemmer

Naast de jachthaven en Lemmer Beach heeft Lemmer nog meer te bieden. Vanaf Vakantiepark Lemmer sta je binnen 15 minuten in het centrum van Lemmer. Lemmer is een gezellig Fries dorp met veel leuke terrassen.

Dit mag je niet overslaan!

Wat je niet mag overslaan? Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld: het Ir. D.F. Woudagemaal. Dit stoomgemaal staat op de UNESCO Werelderfgoed. Proef ook eens een lokaal gerecht: geniet van een gerookte paling of een Fryske Sûkerbôle.

Breng een bezoek aan een van de kleinste steden van Nederland

Naast Lemmer zijn er nog meer plekken die zeker een bezoekje waard zijn. Op een half uur fietsafstand van Lemmer vind je Sloten. Sloten staat bekend als een van de kleinste steden van Nederland en heeft een historisch centrum met grachten en bruggen. Het is een pittoresk plekje om te verkennen. Een ander leuk stadje is Stavoren. Stavoren is een oud vissersstadje aan het IJsselmeer met een maritieme sfeer. Het heeft een strand, een jachthaven en de beroemde "Vrouwe van Stavoren" legende.

Stavoren Ijsselmeer

Wil jij ook genieten van het vrije kampeergevoel op een kleine camping aan het water? Wees welkom op Vakantiepark Lemmer in Friesland!

Reserveer je kampeerplaats