Camping Friesland aan het water

Vakantiepark Lemmer: een rustige camping in Friesland aan het water. Met een prachtige ligging aan Lemmer Beach/het Ijsselmeer, is deze camping de beste, volgende vakantiebestemming! 

Boek direct je kampeervakantie

Ontdek de prachtige omgeving van onze camping in Friesland aan het water!

Vakantiepark Lemmer is bijzonder vanwege haar ligging tussen de haven en het strand van Lemmer Beach. Alle ingrediënten voor een fantastische vakantie zijn hier te vinden. Natuurlijke omgeving? Yes! Aan het water? Check! Leuke dorpjes en steden? Dat ook! Zoals je al leest is deze omgeving voor iedereen geschikt. Wat vind jij het leukste om te doen in Friesland?

Voorzieningen voor een heerlijke kampeerervaring

De locatie van onze camping in Friesland aan het water is al perfect. Maar wanneer je van plan bent om te kamperen in een tent, caravan of camper is het natuurlijk ook fijn dat je verblijf goede voorzieningen biedt. Welke voorzieningen heb je sowieso bij onze camping in Lemmer? Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • 16 ampère stroomaansluiting
  • Watertappunten
  • Ruime kampeerplaats
  • Stortplaats nabij

Heb jij al zin om te boeken? Doe dat hier!

Boek hier je vakantie

De leukste steden bij de camping in Friesland aan het water

Voor een stedentripje zit je in Friesland altijd goed. Elke dorp of stad heeft zijn eigen verhaal en historie. Welke ga jij ontdekken?

Lemmer

Dit is de gemeente waar onze camping in Friesland aan het water onder valt, Lemmer. Dit schattige dorpje is een oud vissersdorp. Lemmer is ook wel bekend als ''de poort van Friesland''.

Wat is er te zien in Lemmer?

Het lemmer kanaal: Fraaie doorvaart door de stad Lemmer met uitstekende mogelijkheid om in het centrum af te meren. Je kunt ook langs het kanaal lopen, zo zie je de pitoreske gebouwen en doorvaart van dichtbij. Stop bijvoorbeeld bij een terrasje voor een lekkere kop koffie met gebak.

Woudagemaal: Wist je dat deze bezienswaardigheid op de UNESCO werelderfgoedlijst staat? Deze historische attractie biedt ook rondleidingen voor uitleg en een extra ervaring.

Beachclub Lemmer: Op slechts +-8 minuten lopen vanaf de camping in Friesland aan het water vind je Beachclub Lemmer. Dit leuke café en restaurant biedt voor iedereen een heerlijke plek na het wandelen of genieten op het strand. Kom jij ook langs?

Joure

Nog geen 20 minuten met de auto naar het noorden vind je Joure. Voor de echte sportieveling is fietsen ook mogelijk. Dan ben je zonder pauze ongeveer een uur onderweg. Eigenlijk is Joure een grote versie van Lemmer, maar dat betekend niet dat je deze stad niet hoeft te bezoeken. Joure heeft namelijk ook leuke dingen te bieden zoals het eerste winkeltje van Douwe Egberts, een jachthaven met mooie schepen en leuke terrasjes.Camping aan het water in Friesland

Heerenveen

Heerenveen is de hoofdstad van Friesland. Breng een bezoek aan het ijsstadion Thialf of het Abe Lenstra voetbalstadion. Ook het centrum is een bezienswaardigheid, gevuld met leuke winkels, gezellige restaurants en mooie monumentale panden.

Reserveren voor de camping in Friesland aan het water

Heb je al helemaal zin in een vakantie bij onze camping in Friesland aan het water? Reserveer nu jouw plekje op onze camping! Wij hopen je snel te mogen ontvangen!

Reserveer kampeerplaats