Camping Friesland aan het water

Vakantiepark Lemmer: een rustige camping in Friesland aan het water. Watersporten, zonnen op het strand, boten spotten, wandelen over de dijk. Een camping aan het water biedt echt iets extra's! Kies voor een ruime camperplek, kampeerplaats aan het water of luxe chalet.

Boek direct je vakantie

Ontdek de prachtige omgeving van onze camping in Friesland aan het water!

Vakantiepark Lemmer heeft een perfecte ligging tussen de haven en het strand van Lemmer Beach. Alle ingrediënten voor een fantastische vakantie zijn hier te vinden. Natuurlijke omgeving? Yes! Aan het water? Check! Leuke dorpjes en steden? Dat ook! Zoals je al leest is deze omgeving van de camping voor iedereen geschikt. 

Camping in Friesland aan het water

Voorzieningen voor een heerlijke kampeerervaring

De locatie van onze camping in Friesland aan het water is al perfect. Maar wanneer je van plan bent om te kamperen in een tent, caravan of camper is het natuurlijk ook fijn dat je verblijf goede voorzieningen biedt. Welke voorzieningen heb je sowieso bij onze camping in Lemmer? Wij zetten er een paar op een rijtje:

  • 16 ampère stroomaansluiting
  • (Eigen) Watertappunten
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Toiletten, wastafels en douches
  • Wasserette

Heb jij al zin om te boeken? Doe dat hier!

Boek hier je vakantie

Honden welkom

Natuurlijk zijn honden ook welkom op onze camping. Zo kunnen jullie samen optimaal genieten van een heerlijke vakantie aan het water. Je mag maximaal 2 honden meenemen.

Chalets aan het water

Moderne chalets aan het water

Ook als je niet komt kamperen, kun je op vakantiepark Lemmer terecht. We hebben mooie moderne chalets beschikbaar, voorzien van alle luxe en comfort. De accommodaties zijn uitgerust met een badkamer, keuken en een complete tuinset. Dat is genieten!

Bekijk accommodaties

Jachthaven lemmer

Watersporten

Met een perfecte ligging aan het water, kun je in de buurt van de camping allerlei watersporten uitvoeren. Wil je graag leren zeilen of surfen? Dan ben je bij onze camping in Friesland aan het goede adres. Iets minder actie? Ga lekker suppen door het Friese landschap. Ook kun je vlak bij de camping een sloep huren bij jachthaven Lemmer en zelf het water opgaan. 

De leukste steden in de omgeving

Vakantiepark Lemmer ligt aan het water, maar daarnaast is er nog veel meer te beleven in de omgeving. Wat dacht je van een stedentripje? Elk dorp of stad heeft zijn eigen verhaal en historie. Welke ga jij ontdekken?

Lemmer

Dit is de gemeente waar onze camping in Friesland aan het water onder valt, Lemmer. Dit schattige dorpje is een oud vissersdorp. Lemmer is ook wel bekend als ''de poort van Friesland''.

Wat is er te zien in Lemmer?

Het Lemmer Kanaal: Een fraaie doorvaart door de stad Lemmer met uitstekende mogelijkheid om in het centrum af te meren. Je kunt ook langs het kanaal lopen, zo zie je de pittoreske gebouwen en doorvaart van dichtbij. Stop bijvoorbeeld bij een terrasje voor een lekkere kop koffie met gebak.

Woudagemaal: Wist je dat deze bezienswaardigheid op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat? Deze historische attractie biedt ook rondleidingen aan voor uitleg en een extra ervaring.

Beachclub Lemmer: Op slechts +-8 minuten lopen vanaf de camping aan het water vind je Beachclub Lemmer. Dit leuke café en restaurant biedt voor iedereen een heerlijke plek na het wandelen of genieten op het strand. Kom jij ook langs?

Joure

Nog geen 20 minuten met de auto naar het noorden vind je Joure. Voor de echte sportieveling is fietsen ook mogelijk. Dan ben je zonder pauze ongeveer een uur onderweg. Eigenlijk is Joure een grote versie van Lemmer, maar dat betekent niet dat je deze stad niet hoeft te bezoeken. Joure heeft namelijk ook leuke dingen te bieden zoals het eerste winkeltje van Douwe Egberts, een jachthaven met mooie schepen en leuke terrasjes.Camping aan het water in Friesland

Heerenveen

Heerenveen is de hoofdstad van Friesland. Breng een bezoek aan het ijsstadion Thialf of het Abe Lenstra voetbalstadion. Ook het centrum is een bezienswaardigheid, gevuld met leuke winkels, gezellige restaurants en mooie monumentale panden.

Reserveren voor de camping in Friesland aan het water

Heb je al helemaal zin in een vakantie bij onze camping in Friesland aan het water? Reserveer nu jouw plekje op onze camping! Wij hopen je snel te mogen ontvangen!

Reserveer kampeerplaats