Camperplaats Friesland

Elk kampeermiddel is welkom bij Vakantiepark Lemmer in Friesland, dus ook je camper! Zo zijn onze camperplaatsen voorzien van alle gemakken. De camperplaatsen in het kort:

- Directe ligging aan het water
- 16 ampère stroomaansluiting
- Ruime plaats
- Watertappunt
- Stortplaats nabij

Reserveer je camperplaats

Waarom je camperplaats in Friesland bij Vakantiepark Lemmer reserveren?

Een camperplaats uitkiezen voor je vakantie kan lastig zijn. Je zit bijvoorbeeld met vragen zoals: Welke voorzieningen zijn er? Waar zijn de camperplaatsen op de camping? Of je vraagt je af of de omgeving wel bij je past. We leggen het graag allemaal uit.

Camperplaats Friesland

Moderne voorzieningen

Tijdens je verblijf is het fijn om goede voorzieningen te hebben op en rond je camperplaats in Friesland. Bij het toiletgebouw vind je de volgende voorzieningen:

  • Toiletten + wastafels
  • Douches
  • Babyverzorgingsruimte
  • Wasserette
  • Afwasplaatsen
  • Chemische stortplaats

Waar zijn de camperplaatsen van voorzien?

Bij je camperplaats heb je een watertappunt, stroomaansluiting (16 ampère) en kun je maximaal 2 honden meenemen. Wil je je mooiste vakantiefoto's doorsturen naar vrienden of familie? Op je camperplaats in Friesland heb je gewoon gratis WiFi. Je kunt je eigen camperplek kiezen door bij het boeken een voorkeur aan te geven!

Boek nu jouw camperplaats in Friesland

Ligging aan het water

Met onze strategisch gelegen camperplaatsen, heb je prachtig uitzicht en directe toegang tot het strand. Lemmer Beach ligt op maar 100 meter afstand van jouw camperplaats in Friesland. De jachthaven van Lemmer ligt aan de andere kant van de camping op ongeveer 150 meter afstand. 

Camperplaats Friesland

De prachtige omgeving rondom je camperplaats in Friesland

De camperplaats is natuurlijk heerlijk om te verblijven, maar een dagje op pad klinkt ook niet verkeerd. Wist je dat Camping Lemmer een geweldige uitvalsbasis is om Friesland te verkennen? Je kunt wandelingen of fietstochten maken langs de prachtige waterwegen. Of bezoek Oer-Friese dorpen, waar je alles leert over de historie van Friesland. Ben je een watersportliefhebber? In de zomermaanden is Lemmer een echte trekpleister voor de watersport. 

Must-visits van Lemmer? Het Lemmer Kanaal, de Lemstersluis en de Lemmer Beach zijn allemaal leuke opties!

Vakantiepark Lemmer is hondvriendelijk!

Even er tussenuit is niet alleen voor jezelf lekker, als je een hond hebt is het voor hen ook heerlijk vertoeven. Stel je het even voor: De hele dag relaxen in het gras bij de camper, wandelingen over de dijk maken en de hele dag door geaaid worden of spelen met andere viervoeters. Voor honden wordt het ook een droomvakantie!

Wat zijn leuke activiteiten om te doen met je hond?

  • Ballen gooien
  • Strandwandelingen maken
  • Rennen naast de fiets
  • Varen met de hond

Camperplaats in Friesland online reserveren

Klaar om je vakantie te plannen? Wij staan klaar om je te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf vol plezier, ontspanning en avontuur! Wanneer kom je langs?

Reserveer jouw camperplaats nu!